• Gergő Márkus

ITT VAN AZ AMERIKAI OTTHONUNK - Naples, FL (Videóval)

Az eddigi legsikeresebb videónk a YouTube-on. Amikor ezt a bejegyzést íróm bőven meghaladta a 20K nézettséget a számláló.


Naples Amerika egyik leggazdagabb városa, a dollármilliomos nyugdíjasok téli pihenőhelye. Elképesztő villák, autók. A luxus környéken a legtöbb házhoz saját kikötő tartozik. A helyi lakosok körében magasabb a bejegyzett jachtok száma, mint az autóké.... ( Nézd meg a Naples-ről készített drónos videónkat itt: https://www.youtube.com/watch?v=ZiSjvvFOXo0&t )


Egy ilyen városban a mi lakhelyünkre sem lehetett panasz, sőt... Igazán kivételes körülmények között éltünk, mint egyszerű "vendégmunkások".

Általánosságban elmondható mind a J1-es és H2B-s vízummal dolgozók számára biztosított apartmanok a következőképpen épülnek fel: 2 külön szoba 2-2 ággyal, 2 külön wc és fürdőszoba, nappali, felszerelt konyha. Nyilván a lakhelyet körülvevő környezeten sok múlik, ami minden helyen különböző lehet, de a déli részen, ahol az óceán, pálmafák, golfpályák és a luxus az úr, nehéz csalódást keltő szállást biztosítani.


Szeretnél többet megtudni arról, hogyan jutottunk el ilyen gyönyörű helyekre? Kövess minket az Instagram -on és Facebook -on, valamint írj nekünk bátran a gyakornokkentavilagkorul@gmail.com email címre.

183 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése