• Gergő Márkus

Csodás életünk az USA déli részén - VIDEÓ

Hogy mekkora kaland fiatalként az USA-ban dolgozni? Mi Dél-Karolinában, majd Floridában is éltünk, dolgoztunk legális keret között. Imádtuk ezt az Amerika déli részére jellemző laza stílust, melyet a helyiek csak úgy hívnak: #LowCountryLife


Hilton Head Island maga csoda, az amerikai romantikus filmekből jól ismert verandás óceánparti villákkal, a gyönyörű kertes házakkal, melynek a végében az óceán táplálta kis folyó található, melyen egy kis vitorlással kihajózhatunk a nyílt vízre. Egy ilyen ingatlanja van egyik volt kollégánknak, aki egyszer el is hívott minket egy nem mindennapi kalandra, melyről itt olvashattok: https://www.hopro.org/post/nagyutazasunk-kezdete-blufftonban


Második lakóhelyünk Naples, Florida keleti részén, a Mexikói-öböl partján található. Az igazi amerikai luxus nyugdíjas paradicsom... Ezen a linken megnézhetitek azt a lakóközösséget és annak éttermét, ahol dolgoztunk ( https://youtu.be/8mqKZp_6lEs ).


Nem is rabolnám tovább a szót, mert ennek a bejegyzésnek a saját készítésű videó a lényege és a kedvcsinálás, hogy Te is belevágj egy ilyen kalandba!
Hogy tölthetsz gyakorlatot külföldön, hogyan juthatsz ki dolgozni az USA-ba és utazhatod be azt? Kövess minket a Facebbokon, Instagramon vagy a HoPro FB oldalán és írj bátran üzenetet!

42 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése