Mi az AAA Five Diamonds Award jelentése / meghatározása?


Az AAA Five Diamond Award egy független szállodaértékelési rendszer, amelyet az AAA (American Automobile Association) jutalmaz az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó és a Karib-térség szállodáinak. Összehasonlítható az Európában és a világ más részein is ismert 5 csillagos osztályozási rendszerrel.


Az AAA Diamonds Award-on belül egy 5 szintű helyezési rendszer működik. A szálloda által kapott gyémántok száma a szolgáltatás minőségének, kényelmének és stílusának elvárt kritériumain alapszik. Az alábbiakban általános leírást talál arról, hogy mit várnak el egy szállodától a gyémánt megszerzéséhez.


Egy gyémánt: Költségvetés-barát szálloda, amely megfelel a kényelem, a tisztaság és a vendéglátás alapvető követelményeinek.


Két gyémánt: Több mint egyszerű szálloda, amely szerény kialakítású, kényelmes és alacsony árú.


Három gyémánt: Speciálisabb szálloda, amely jobb minőséget és magasabb szintű kényelmet biztosít.


Négy gyémánt: előkelő szálloda, amely stílusát, minőségét, formatervezését, kényelmi és vendéglátási szolgáltatásait kínálja, amelyek figyelmet fordítanak a részletekre.


Öt gyémánt: luxusszállodák, amelyek első osztályú dizájnt, kényelmet és vendéglátási szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek meghaladják a vendég elvárásait.


A szállodák gyémántminősítéseket kapnak, hogy az emberek azonosíthassák a szolgáltatások színvonalát és szintjét, anélkül, hogy maguknak kellene megnézniük a szállodát. Ezáltal lehetővé teszik az emberek közötti bizalmat és megkönnyítik a kereskedelmet. A szállodák kategorizálása 1-5 skálán alapul, az egy a legalacsonyabb, az öt pedig a legmagasabb színvonalú.


Angolul is szeretnéd elolvasni? Kattints ide.

Lásd még:

AAA Five Diamond Award